06:05
Imsak
06:15
Subuh
07:25
Syuruk
13:27
Zohor
16:49
Asar
19:25
Maghrib
20:38
Isyak

 

1554649876108 1 maklumbalas hubungi peta

 

 Pada 16 Oktober 2019, bertempat di Dewan Kuliah 2, Bangunan Pra Klinikal Hospital Canselor Tuanku Muhriz, Bahagian Perkahwinan Dan Pembangunan Keluarga, JAWI dengan kerjasama Pusat Islam Kampus Kuala Lumpur Hospital Canselor Tuanku Muhriz  telah mengadakan Program Diskusi Sah Nikah Sah Nasab “ Keluarga Sakinah Membawa Rahmah”.     

Program tersebut melibatkan peserta daripada pegawai dan kakitangan  Hospital Canselor Tuanku Muhriz. Tujuan utama program ini diadakan adalah untuk memberi  pendedahan berkaitan isu-isu perkahwinan, perceraian dan ruju’ yang sering berbangkit di samping memberi tips dan motivasi untuk membentuk keluarga sakinah dan rahmah . Ceramah telah disampaikan oleh   YBhg. Ustaz Mohd Abd Nasir bin Abdullah dari Bahagian Perkahwinan Dan Pembangunan Keluarga, JAWI dan  YBhg. Ustaz Meeftah bin Anuar daripada  dari Jabatan Waqaf, Zakat dan Haji (JAWHAR).

Program tersebut telah dirasmikan oleh YBrs. Tuan Haji Mohd Ajib bin Ismail, Pengarah  Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan merangkap Setiausaha Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP).

 

 

Disediakan Oleh :

Bahagian Perkahwinan dan Pembangunan Keluarga

Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan

 

Tambah Khutbah

Form not found or is not published

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com